Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller på samme måde som vores andre webshops f.eks. snittappe.dk eller nitter.dk ved at tilføje de eller det produkt du ønsker til indkøbskurven. Når du er færdig med at tilføje det ønskede produkt, kan du gå til checkout, hvor navn, adresse og andre relevante kunde- / firmaoplysninger oplyses. Vi modtager hos bolte.dk efterfølgende din forspørgelse og du modtager en forspørgelsesbekræftelse, altså IKKE en ordrebekræftelse. Vi behandler derefter den fremsendte forspørgelse, hvor vi efterfølgende fremsender på email et samlet tilbud skal acceptere ved at svare tilbage. I tilbudet vil der fremgå de produkter du har forespurgt på inklusiv pris og levering og andet relevant information.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen priser?

Vi har en del kunder der spørg os hvorfor de ikke kan se priser online på vores webshop. Vi ville ønske at vi kunne fremvise tilgængelig en pris allerede ved dit første besøg på vores side, men grundet vores produkter følger stål råvarer og prisudviklingen, og vil derfor altid prissætte så det matcher markedet.

Kan jeg købe en enkeltvis?

Som udgangspunkt er svaret nej, men du er altid velkommen til at spørge os; Såfremt vi har en kasse eller pakke der er i anbrud vil vi gerne hjælpe dig med at fremsende produktet enkeltvis. Er du tvivl hvor mange antal der er i kasserne, kan du altid gå ind på produktet og se under informationer hvad antallet i kassen er, der vil det også fremgå såfremt produktet som standard sælges enkeltvis.