Søg

Priser - FAQ

Hvad betyder estimeret priser?

Vi prøver at holde priserne opdateret ifht. markedet, men vi mere end 120.000 varenummer online på Bolte.dk - og det er ikke alle artikler der kan opdateres dagligt, derfor er den synlig pris en estimeret pris.

Hvad er den rigtige pris?
Vi oplyser en estimeret pris, såfremt der er en pris tilgængelig - denne pris - kan du som udgangspunkt bruge som indikator for prisniveauet, men det er nødvendigvis ikke den rigtige pris, altsammen afhænger af hvornår prisen sidst er opdateret - mængden du ønsker at spørge på og tilgængeligheden. Prisen kan sagtens ændre sig til det bedre, vi udregner altid et uforpligtende tilbud med de rigtige priser. Tilføj til tilbudskurven og afslut forespørgslen, du vil du modtage et officielt tilbud med gode markedspriser.

alle oplyste priser på bolte.dk er ex. moms priser.

Er det gratis & uforpligtende at spørge på priser?

JA! - Det er granske gratis at indhente priser, ligeledes er det hellere ikke bindende på nogen måder - vi sender aldrig en regning eller en leverance afsted, uden din samtykke eller før et tilbud er blevet accepteret.

Kan jeg købe i anbrud?

Som udgangspunkt er svaret nej, men du er altid velkommen til at spørge os. Såfremt vi har en kasse eller pakke der allerede er i anbrud - Så er det muligt at hjælpe dig med præcis antalt af ønsket rodukt. Er du tvivl hvor mange antal der er i kasserne, kan du altid gå ind på hvert enkelt produkt på siden her, og se under informationer hvad antallet i kassen er, desuden vil det også fremgå såfremt produktet som standard sælges enkeltvis.

Kan jeg modtage en vareprøve?

Hvis vi har produktet på lager og f.eks. kassen allerede er i anbrud, vil vi gerne sende en vareprøve - alternativt, så kan du altid ringe og hør mere om dette på 75154999 eller skriv på info@bolte.dk, ofte kan vi finde en løsning på dette.

Hvordan igangsætter jeg et tilbud?

Har du modtaget et tilbud fra os, med priser på det forespurgte? - så kan du blot besvare mailen eller ringe til os på 75 15 49 99 og igangsætte det til en ordre. Har du ændringer til ordren så skal dette ske skriftligt. Bemærk er der ændringer til det fremsendte tilbud, f.eks. ønsker du at halvere mængden af det forespugt, kan dette have indflydelse på enhedsprisen.

Kan man få bedre priser?

Vi handler både i Europe og udenfor Europa f.eks. Østen - der er ofte rigtig mange penge at spare I Østen - Har du mulighed for at vente lidt længere på dine vare (Afhængig af mængderne) så kan vi også finde priser der er fordelagtig til dit projekt.

Kan man lave rammeaftaler?

Har du et behov for at få leveret ofte, hurtigt og til fordelagtige priser på bestemte produkter? Vi tilbyder i dag flere af vores kunder ramme-aftaler, for at sikre hurtig levering af kvalitets befæstigelse til fordelagtig priser. Dette kan du og din virksomhed også få mulighed for. Ønsker du at blive storkunde hos bolte.dk og har du spørgsmål hertil, kan du kontakte os på info@bolte.dk eller 7515 4999, kontaktperson Mike Birkelund. I øvrigt er det ikke et krav at der skal laves en ramme-aftale, det kan også være du eller din virksomhed har behov for levering af en større mængder til fordelagtige priser.

Er der forskel på DIN & ISO normer?

Ja, der kan være forskel på geometrien på designet iht. norm beskrivelsen. Vi har lavet en oversigt om de mest anvendte DIN & ISO normer på DIN ISO EN Oversigten her.

Hvordan betaler jeg for min ordre?

Vi sender først en faktura afsted til din mail så snart varen er blevet afsendt fra vores lager, du kan og skal derfor ikke foretag dig yderlig før du modtager en faktura pr. mail