Hvordan logger jeg ind?

På bolte.dk er der ingen login eller mulighed for at oprette en bruger pånuværende tidspunkt, istedet kan du i samme øjeblik du tilgår bolte.dk starte med at tilføje vare til tilbudskurven, uden du er logget ind, først ved en eventuel afslutning af forespørgelsen kan du indtaste kontakt oplysninger. 
Bemærk, du har eller kan få oprettet en konto i vores økonomisystem. 

Fast leverandør

Har du et behov for at få leveret ofte, hurtigt og til fordelagtige priser på bestemte produkter?

Vi tilbyder i dag flere af vores kunder ramme-aftaler, for at sikre hurtig levering af kvalitets befæstigelse til fordelagtig priser. Dette kan du og din virksomhed også få mulighed for. Ønsker du at blive storkunde hos bolte.dk og har du spørgsmål hertil, kan du kontakte os på [email protected] eller 7515 4999, kontaktperson Mike Birkelund. I øvrigt er det ikke et krav at der skal laves en ramme-aftale, det kan også være du eller din virksomhed har behov for levering af en større mængder til fordelagtige priser. 

Hvordan bestiller jeg?

Du indhenter pris på samme måde som vores andre webshops f.eks. snittappe.dk eller nitter.dk. Du tilføjer de eller det ønskede produkter til tilbudskurven.

Når du er færdig med at tilføje produkte(r), kan du tilgå checkout, ved at trykke på vis indhold ved tilbudskurven, herefter vil en oversigt over den eller de produkter du har tilføjet til kurven være, vil du indhente en pris på disse, skal du trykke videre til detajler.

Herinde skal navn, adresse og m.m oplyses. Efterfølgende modtager vi din forespørgsel og du modtager samtidig en kopi af din forespørgsel på din mail, dette er altså IKKE en ordrebekræftelse. Vi behandler derefter den fremsendte forespørgsel, vi stræber os efter at svare indenfor et par timer under åbningstiderne, dog kan der forekomme ekstra ventetid ved travlhed. Efter åbningstid og weekenderne, må der forventes længere svartider. Haster det, er der mulighed for at kontakte vores vagttelefon.

Når du modtager et samlet tilbud på mail med priser, skal du svare tilbage om du ønsker at acceptere, og eventuelle spørgsmål, kommentar eller andet, kan du ved samme lejlighed tilføje i mailen.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen priser?

Vi undersøger altid hvad markedsprisen er på den forespurgte vare(r), da priserne kan varierer og vi langtfra har alle produkterne stående på lager, men på vores fjernlager, så indhenter vi altid den aktuelle pris i henhold til det forespurgte. Du vil på din mail modtage et tilbud med priser af de produkter, du har ønsket pris på.

Er det uforpligtende at indhente priser?

JA!, det koster ingen penge at indhente priser, ligeledes er det ej bindende på nogen måder.
Vi sender aldrig vare til dig, uden du selv har accepteret det fremsendte tilbud!.

Kan jeg købe i anbrud?

Som udgangspunkt er svaret nej, men du er altid velkommen til at spørge os; Såfremt vi har en kasse eller pakke der er i anbrud vil vi gerne hjælpe dig med at fremsende produktet efter behov. Er du tvivl hvor mange antal der er i kasserne, kan du altid gå ind på produktet og se under informationer hvad antallet i kassen er, der vil det også fremgå såfremt produktet som standard sælges enkeltvis.