Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller på samme måde som vores andre webshops f.eks. snittappe.dk eller nitter.dk. Du kan tilføje de eller det ønskede produkt(er). Når du er færdig med at tilføje produkte(r), skal du gå til checkout, ved at trykke på vis indhold ved indkøbskurven, herefter skal du gå til detajler, hvor navn, adresse og m.m oplyses. Efterfølgende modtager vi din forespørgsel og du modtager samtidig en kopi af din forespørgsel på din mail, dette er altså IKKE en ordrebekræftelse. Vi behandler derefter den fremsendte forespørgsel, vi stræber os efter at svare indenfor 1 time, dog kan der forekomme ekstra ventetid ved travlhed. Når du modtager et samlet tilbud på mail med priser, skal du svare tilbage om du ønsker at acceptere. I tilbudet vil der fremgå de produkter du har forespurgt på inklusiv pris og levering.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen priser?

Vi har en del kunder der spørg os hvorfor de ikke kan se priser online på vores webshop. Vi ville ønske at vi kunne fremvise tilgængelig en pris allerede ved dit første besøg på vores side, men grundet vores produkter følger stål råvarer og prisudviklingen, og vil derfor altid prissætte så det matcher markedet.

Kan jeg købe en enkeltvis?

Som udgangspunkt er svaret nej, men du er altid velkommen til at spørge os; Såfremt vi har en kasse eller pakke der er i anbrud vil vi gerne hjælpe dig med at fremsende produktet enkeltvis. Er du tvivl hvor mange antal der er i kasserne, kan du altid gå ind på produktet og se under informationer hvad antallet i kassen er, der vil det også fremgå såfremt produktet som standard sælges enkeltvis.