Søg

FISCHER Stanganker Type FIS

Gevindstang med indvendig gevind FIS A

Den universelt anvendelige ankerstang FIS A

fischer gevindstang FIS A er systemkomponentet der kan anvendes sammen med fischer injektionsmørtlerne FIS PM, FIS SB, FIS EM Plus, FIS EB, FIS V, FIS VL, FIS P Plus, FIS P og FIS GREEN. Gevindstangen kan anvendes sammen disse injektionsmørtler, så længe det er i overensstemmelse med den relevante godkendelse for det anvendte injektionsmørtel. I denne sammenhæng er gevindstangen egnet til fastgørelse af stålkonstruktioner, trapper og maskiner i talrige byggematerialer både inde- og udendørs. Det omfattende sortiment der har forskellige diameter der rækker fra M6 - M30, forskellige længder og forskellige stålkvaliteter betyder og muliggør mange forskellige anvendelser. Godkendelserne af de forskellige injektionsmørtler skal overholdes.

Fischer Gevindstang FIS A

FIS A det alsidige staganker

Primære funktioner
  • Den universelle løsning til adskillige injektionsmørtler fra fischer. For et håndterbart udvalg og enklere opbevaring.
  • Godkendt til forankring i revnet beton og ikke-revnet beton, murværk med massiv mursten, murværk med hulsten og gasbeton kombineret med forskellige fischer injektionsmørtler.
  • Optimal belastningstilpasning på grund af de variable forankringsdybder. Dette mindsker installation- og materiale omkostninger.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Anvend filter
Varegrupper