Søg

Om bolte.dk

Bolte.dk

Vi ved at mange af vores kunde ender her på Bolte.dk fordi vi i dag er eksponeret mange steder, især på Google – men grunden til at mange af vores kunder bliver ved med at henvende sig til os, er vores succes med "at kunne tænke ud af boksen" og løsninger, som matcher behovet.

Vi har prøvet mange ting-som-ikke-er-en-standard-pakke-pris, fra at levere pakke-kits løsninger til f.eks. vindmølle-industrien, specialfremstillede aksler til kranservice-industrien eller løsninger som udover at være produktoptimerende, også har været økonomi-besparende løsninger.

Tilbud på produkter er ikke det eneste vi laver - vi researcher også for dig – Vi ved hvor irriterende det er, når man ikke kan finde det man ønsker sig - Det kan også være du mangler et element  eller en befæstigelse du ikke var klar over eksisterede?

Vi har kontakterne til at hjælpe dig videre i processen, så du kan opnå netop det du ønsker eller mangler. Vi har et stort netværk i både Europe, Østen og USA, vi begrænser os ikke –. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale eller aftal et møde. Vi elsker at hjælpe dig eller din virksomhed med udfordringerne.

Vi har kunder indenfor forskellige brancher som vi betjener med et bredt sortiment af befæstningsmidler. Flere har handlet hos os siden starten, hvilket betyder at vi i dag har et godt og tæt samarbejde.

På opfordring og ud fra kundens ide og skitse udarbejder vi en professionel CAD tegning, hvorefter vi indhenter tilbud blandt vore producenter placeret rundt om i Europa og Asien. Producenter vi har et godt kendskab til og kan stå inde for.

Vi er et team bestående af velkvalificerede medarbejdere med de bedste erfaringer omkring rådgivning og salg af betfæstningsmidler, til både dig som arbejder som indkøbere eller dig som arbejder befæstigelseselementer som erhverv, men også private kunder hjælper vi.
Vi bidrager gerne med ekspertise omkring de specialopgaver der bliver os pålagt, og er altid på udkig efter nye produkter og producenter som kan gavne vore kunder og vores position på markedet.

Med vores brede sortiment, indgår vi gerne i en dialog for at imødekomme kundernes ønsker og behov, om det gælder det helt store forbrug, den
mindre kunde specifikke levering eller, en skræddersyet produktion af befæstelseselementer,

Historie

Firmaet Kongerslev Fasteners har siden 1978 været bindeled og leverandør til store danske industrielle virksomheder samt mellemstore og mindre produktionsfirmaer. I dag er det ikke længere samme ejer af Kongerslev Fasteners som det var i 1978. I dag ejes virksomheden af Mike & Niels Birkelund, som sammen har videreudviklet forretningen til også at være en online internet butik. I 2013 blev bolte.dk lanceret til det formål at gøre det muligt for alle kunder, at finde produkterne nemt online. I dag fungerer bolte.dk som en forespørgsel side, hvor alle nye og eksisterende kunder kan forespørg på priser online, for derefter at modtage et pris-tilbud, gratis og uforpligtende. Bolte.dk er vokset siden 2013, og har nu i dag 5 shops online i forskellige produkt-grene (Snittappe.dk, Nitter.dk, Altirustfri.dk, Torx.dk & Altikemi.dk).